Електроседан Lucid Air виходить у продаж у нових версіях

14.04.2022 р.

Наші новини

Минулої осені стартували продажі електричного седана Lucid Air у вітальній версії Dream Edition вартістю від 169 000 доларів, тираж якої обмежений 520 екземплярами. Тепер виробник анонсував інших модифікацій.

Вже розпочався продаж версії Grand Touring за 139 000 доларів, котра оснащується двомоторною силовою установкою потужністю 830 к.с. З місця до 97 км/год машина розганяється за три секунди. Живляться агрегати від акумулятора ємністю 112 кВт*год, на одному заряді якого автомобіль здатний проїхати до 755 кілометрів на стандартних колісних дисках діаметром 17 дюймів. Опціонально модель можна обладнати 19-дюймовими дисками з покращеною аеродинамікою. І тут запас ходу збільшиться до 830 кілометрів.

До кінця року Lucid почне випускати задньопривідну модифікацію Pure, яка оснащується акумулятором ємністю 88 кВт*год, та повнопривідного виконання Touring з 93-кіловатною батареєю. Вартість машин буде починатися від 77 400 та 95 000 доларів відповідно.

На другий квартал року намічені постачання виконання Grand Touring Performance, ціни на яке стартують із позначки 179 000 доларів. Така машина комплектується двома електромоторами, що видають 1065 сил і здатні забезпечити прискорення до 97 км/год за 2,6 секунди. Максимальна швидкість моделі сягає 270 км/год. Крім цього, у неї будуть 21-дюймові колісні диски та підвіска зі спортивними налаштуваннями.

Lucid Air можна купити і в Україні. Tesla Club Ukraine готовий привезти машину на замовлення. Заявлений запас ходу до 836 кілометрів робить модель найбільш «далекобійним» серійним електромобілем у світі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей