Електрокросовер Audi Q6 e-tron став довшим і далекобійнішим

26.04.2024 р.

Наші новини

Компанія Audi представила нову модифікацію кросовера Q6 e-tron, адаптовану до специфіки китайського ринку. Електромобілю, який дебютував місяць тому, розтягнули колісну базу і збільшили ємність батареї. Також Audi обіцяє нові медіатехнології та оптимізований комплекс водійських асистентів.

Audi Q6L e-tron більший за європейський електрокросовер на 105 міліметрів — всі вони віддані пасажирам заднього дивана. Крім збільшення простору, приріст довжини дозволив інженерам забезпечити кросовер батареєю на 107 кВт*год – у глобальної моделі тільки 100-кіловат-годинна батарея. Відповідно, для версії для КНР заявлено помітно більш серйозний запас ходу. Він становить 700 кілометрів, тоді як у звичайного Q6 e-tron – максимум 625 кілометрів.

Силова електроніка позашляховика може приймати зарядний струм потужністю до 270 кВт. Тим самим на потужній зарядній станції поповнити енергозапас із 10 до 80% можна буде лише за 25 хвилин.

На ринок новинка вийде в задньопривідній модифікації з 347-сильним мотором і повнопривідній версії, чиї двигуни розвивають 469 к.с. Для країн Європи Q6 e-tron оснащують продуктивнішими агрегатами на 388 і 517 сил — можливо, двигуни дефорсовані, щоб збільшити запас ходу.

Audi планує остаточно представити кросовер на місцевому ринку в четвертому кварталі, а доставки розпочнуться лише наступного року. Випускати подовжений Q6 e-tron будуть на місцевому заводі Audi у Чанчуні.

Слідкувати за розвитком зарядної інфраструктури в Україні: https://t.me/GOTOU_Ukraine 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей