Електричний Volkswagen ID.Code показав радикальну зміну дизайну бренду

26.04.2024 р.

Наші новини

В рамках Пекінського автосалону відбувся дебют концептуального електричного кросовера Volkswagen ID. Code. Машина орієнтована на китайських споживачів та демонструє радикальну зміну стилістики бренду. Прототип оснащений автопілотом четвертого рівня і є провісником запуску нового суббренду ID.UX.

Якщо охарактеризувати машину коротко, то зі знайомими всім Volkswagens вона не має жодних спільних рис. Строгість переважно прямих ліній поступилася місцем обтічному, динамічному силуету. І хоча представники марки запевняють, що машина увібрала ДНК бренду, помітити це складно.

Новий колір Horizon Blue покликаний одночасно підкреслити єднання з природою та викликати асоціацію з реактивним літаком, на бортах якого відображається блакитне небо. Дзеркала замінені на камери, дверних ручок немає взагалі. «Людський» образ покликана створити інтерактивну систему зовнішнього освітлення з різними схемами анімації.

У режимі автопілота компактний штурвал повністю ховається у передню панель. Передні крісла можна розгорнути на 180 градусів, щоб створити комфортне купе для спілкування в дорозі. Сидіння також розкладаються у спальні місця. Вікна салону можуть бути дисплеями, на які проектується різний контент.

Жодної інформації про габарити та технічну начинку Volkswagen ID.Code немає. Однак приклад минулих ID-концептів підказує, що машина має непогані шанси на серійне втілення протягом двох-трьох років.

Volkswagen нагадав, що у сімействі ID до 2030 року буде 16 моделей. З них п'ять складуть відокремлену лінійку ID.UX, яку представлять 2027-го. Що її відрізнятиме, поки невідомо, але ще один концепт ID.UNYX обіцяють показати вже цього року.

Слідкувати за розвитком зарядної інфраструктури в Україні: https://t.me/GOTOU_Ukraine 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей