Електричний седан BMW i5: перше офіційне фото

15.03.2023 р.

Наші новини

Компанія BMW опублікувала перше офіційне зображення електричної версії седана 5-Series нового покоління. Вона вийде на ринок під позначенням i5 і згодом отримає як виконання у кузові універсал, так і заряджену модифікацію від BMW M. Ринковий дебют відбудеться у жовтні.

Зовнішність BMW i5 розглянути не вдасться – електромобіль на фото прихований чохлом. Однак все ж таки помітні як кутасте оформлення передньої частини з майже плоским капотом, так і динамічний силует, а також оригінальний «світловий підпис» ходових вогнів.

За заявою глави BMW AG Олівера Ципсе, рішення про запуск i5 від BMW M цілком обґрунтоване: найбільш продаваною моделлю підрозділу за підсумками 2022 року став електромобіль BMW i4 M50. У кузові універсал електромобіль вийде на ринок навесні наступного року.

Стандартну BMW 5 серії компанія планує продавати тільки з гібридними силовими установками – як бензиновими, так і дизельними. Майбутня новинка вже названа найдинамічнішою та найкомфортнішою в історії 5-Series.

Випускатимуть нову BMW 5 на заводі компанії в Дінгольфінзі, Німеччина. Повністю розсекретити нове покоління моделі BMW планує протягом кількох місяців. Відомо також, що новинка отримає медіасистему з вигнутими екранами та оновленою операційною системою iDrive 8.5, але в майбутньому може бути переорієнтована на нову систему BMW 9 – її розробляють на базі Android.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей