Є рекорд: Tesla Model S подолала 1 млн км!

03.12.2019 р.

Наші новини

Німецький власник електрокара Tesla Model S Хансйорг Хеммінген (Hansjörg Gemmingen) встановив обіцяний рекорд – він подолав на своєму авто 1 млн км. Про це ентузіаст розповів у твітері.

Німець придбав Tesla Model S P85 у 2014 році. Електромобіль був випущений у 2013 році, на момент купівлі він проїхав 30 000 кілометрів. За п'ять років Хансйорг проїхав 970 тис.км. Виходить, що в середньому за день він проїжджав понад 500 км. І це кожен день!

Секрет великих пробігів, за словами Хеммінгена, - в його любові до подорожей. При цьому там, де інші люди вибирають літак, він вважає за краще використовувати свій електромобіль. Тривалі поїздки стали для нього стилем життя: він хоче показати людям, що електричний транспорт так само підходить для подорожей.

За увесь час на «есці» двічі змінювалася батарея та тричі - електромотор. У більшості випадків заміна компонентів проводилася за гарантією.

Також у машині двічі міняли акумулятор 12 В, один раз усі амортизатори і ще один раз - сенсорний екран. Власник зазначає, що його Model S досі знаходиться на гарантії. Загальні витрати на обслуговування за п'ять років склали 13 000 євро. Цікаво, що за останні 100 000 км німець не витратив ані цента на техобслуговування або ремонт електромобіля.

Хансйорг Хеммінген не планує продавати свою Model S: тепер він хоче проїхати на ній 1 млн миль (1,6 млн км). Цікаво, що раніше у німця вже був досвід великого пробігу на електромобілі: він встиг подолати понад 630 тис. км на Tesla Roadster.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей