Dodge показав прототип першого електричного масл-кара

18.08.2022 р.

Наші новини

Компанія Dodge розпочала виконання плану переведення масл-карів на електротягу. Прототип першої машини вже готовий – це Charger Daytona SRT Concept EV. Марка стверджує, що за всіма параметрами він перевершує бензинову версію SRT Hellcat. Машина має стати серійною під кінець 2023 року.

Щоправда, характеристики електромбіля не розкрили. Відомо, що у Charger Daytona SRT Concept EV реалізовано повний привід. Отже, електромоторів як мінімум два. Також на прототипі встановлена 800-волтова система та трансмісія eRupt, покликана імітувати зміну передач – як на машині з ДВЗ.

Ще одну імітацію паливного спорткара створює звукова система Fratzonic. Це запатентована технологія, що видає ті самі 126 дБ звуку, що і бензиновий вихлоп Charger SRT Hellcat.

Дизайн екстер'єру одночасно футуристичний і віддає шану класичним Чарджерам. Фішка зовнішності — переднє антикрило на капоті, під яким проходить повітря для створення додаткової притискної сили.

У салоні встановлені сидіння на карбоні каркасі, панорамний дах, селектор трансмісії в дусі Dodge Charger XX століття. На панелі два дисплеї: мультимедійний діагоналлю 12,3 дюйми та 16-дюймовий для комбінації приладів. Є проєкційний екран і широке фонове підсвічування.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей