Черга за електричним Rolls-Royce Spectre розтяглася до 2025 року

22.05.2023 р.

Наші новини

Якщо замовити ультрарозкішне електричне суперкупе Rolls-Royce Spectre зараз, його доставлять не раніше 2025 року. Про це заявив виданню Insideevs.com голова Rolls-Royce Торстен Мюллер-Отвос.

СЕО марки зазначив, що в середньому клієнтам доведеться чекати на свій електромобіль, виготовлений на замовлення, від 12 для 15 місяців — стільки часу потрібно на його складання на заводі в Гудвуді — проте через ажіотажний попит терміни можуть збільшитися до півтора року.

Купе Spectre було представлено восени минулого року. Перший в історії Rolls-Royce серійний електромобіль вважається духовним спадкоємцем Phantom Coupé та заміною моделі Wraith. Він побудований на платформі Architecture of Luxury з інтегрованою тяговою батареєю, заряду якої вистачає на 520 кілометрів за циклом WLTP.

Потужність силової установки Spectre становить 585 кінських сил, проте ці цифри не є остаточними і будуть уточнені протягом 2023 року. З місця до 100 кілометрів на годину електричне суперкупе розганяється за 4,5 секунди.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей