Без спекуляцій: співробітникам Tesla заборонили перепродавати Model 3

27.07.2017 р.

Наші новини

Напередодні довгоочікуваної прем'єри Tesla Model 3 автовиробник розіслав співробітникам повідомлення про те, що їм забороняється перепродавати свої екземпляри нового електрокара за ціною вище номінальної. Просто поступитися комусь чергою теж не вдасться - згідно з умовами замовлення, ці машини мають бути зареєстровані на самих працівників або членів їх сімей.

Для співробітників Tesla і спорідненій компанії SpaceX прийом заявок на Model 3 був відкритий на декілька тижнів раніше, ніж для звичайних клієнтів, і саме вони отримають свої машини першими. В цілому було залишено понад 10 тис. таких передзамовлень, але скільки з них підтвердиться - невідомо. Постачання здійснюватимуться за географічним принципом, починаючи з рідного для Tesla штату Каліфорнія. При цьому сама перша Model 3, яка зійшла з конвеєра 7 липня, дісталася Ілону Маску - право придбати її він отримав як подарунок до дня народження.

Офіційна презентація Tesla Model 3 відбудеться вже 28 липня. На цьому заході електромобілі вручать першим 30 покупцям. У серпні будуть зібрано ще 100 екземплярів, у вересні - вже більше 1,5 тис., а до грудня завод у Фрімонті вийде на щомісячний об'єм в 20 тисяч Model 3. Ціни на новинку починаються з 35 тис. доларів, але з урахуванням дотацій для мешканців все тієї ж Каліфорнії модель коштуватиме від 25 тис.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей