Плани Tesla: ще дві-три Gigafactory в США

21.07.2017 р.

Наші новини

Генеральний директор Tesla Ілон Маск заявив, що компанія хоче відкрити декілька нових заводів Gigafactory в Сполучених Штатах.

Виступаючи на зборах Національної асоціації губернаторів в Род-Айленді (організації, членами якої є губернатори штатів і територій Сполучених Штатів Америки), керівник компанії сказав, що автовиробник хоче побудувати ще дві або три Гігафабрики протягом наступних декількох років. Ймовірно, Маск сподівався заручитися підтримкою губернаторів, які змогли б допомогти йому відкрити відповідні підприємства у своїх штатах. Проте він не уточнив, коли і де саме почнеться будівництво нових фабрик.

Бажання Tesla відкрити нові Gigafactory не дивно, оскільки у компанії вже є сотні тисяч заявок на Model 3. Зведення нових підприємств дозволило б компанії почувати себе впевненіше, щоб задовольнити зростаючий попит не лише на "трійку", але і на електромобілі взагалі.

Під час виступу перед губернаторами Ілон Маск торкнувся і інших тем. Зокрема, він не заперечує проти законодавчого регулювання роботи самокерованих автомобілів. Але, на його думку, такі регулюючі правила повинні поступово слабшати у міру розвитку технологій. Також він відмітив, що безпека є основним пріоритетом розвитку автотранспорту. Маск підкреслив, що в електромобілях Tesla вже використовується "спеціальне шифрування", яке захищає важливі системи автомобіля (наприклад, трансмісію і гальмівну систему) і покликане не допустити втручання хакерів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей