Tesla додала до своїх мобільних додатків контроль мережі Powerwall

14.07.2017 р.

Наші новини

Цього квітня Tesla випустила оновлення для своїх додатків для Android і IOS, яке порадує користувачі Powerwall і фірмових сонячних батарей. Відтепер вони можуть в режимі реального часу стежити за станом продуктів Tesla Energy, встановлених у себе вдома: моніторити виробництво сонячної енергії, потік енергії батареї, а також контролювати споживання енергії.

Моніторинг здійснюється за допомогою нової вкладки додатків Power Flow, яка забезпечує миттєвий огляд зберігання і споживання енергії в домашніх умовах. Додаток також має параметр повідомлення, який попереджає власників про відключення живлення і аварійну подачу електроенергії.

Що стосується користувачі додатків, які одночасно є власники електрокарів Tesla Model S/Model X і клієнтами Powerwall, вони отримують додатковий пункт в меню ~Мій дім~, який дозволяє їм перемикатися на функцію моніторингу домашньої енергії.

PowerWall від Tesla - цікавий продукт, що дозволяє генерувати (в світлий час доби) і зберігати сонячну енергію, яку потім можна використовувати як домашню мережу у вечірній час і джерело зарядки електромобіля/електромобілів. Крім того, енергосистема Тесла також може виключити необхідність в аварійному генераторі в ті моменти, коли переривається подача електрики з комунальної мережі. З новим оновленням додатків дана система ставиться ще корисніше.

Друге покоління накопичувача енергії Powerwall, яке дебютувало у минулому році, вміщує 14 кВтг енергії (раніше було 10 кВтг) і здатне видавати номінальну потужність 5 кВт, а при максимальній завантаженості - до 7 кВт. Вартість накопичувача становить 5,5 тис. доларів.

Останнє оновлення має бути вже доступно для всіх користувачів. Щоб спробувати нові функції, потрібно просто оновити додаток на мобільному пристрої.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей