Tesla Model S одягнули в цифровий камуфляж

11.07.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla та ательє SS Customs (SSC) підготували для флагманського ліфтбека Model S забарвлення камуфляжу. Мета такого тюнингу - притягнути увагу до проблем ветеранів військових конфліктів.

Компанія Tesla реалізує власну програму щодо підтримки ветеранів, у рамках якої колишнім військовослужбовцям допомагають знайти застосування їх навичкам на підприємствах Тесла, у тому числі людям з обмеженими можливостями.

"У Tesla ви повною мірою скористаєтеся своїм набором військових навичок, серед яких відданість місії, технічна компетенція, тяга до лідерства, здатність досягати успіху, визнавати цінність командної роботи і безліч інших сильних сторін, які ви отримали на службі", - говорять в Tesla.

Створений Tesla Model S є вдячністю американського автовиробника усім живим і ветеранам, загиблим у військових конфліктах.

Електрокар отримав виразне забарвлення кузова з малюнком камуфляжу типу "цифра" (цифровий, або восьмибітовий). У маскуванні використовували комбінацію з чотирьох кольорів: синього, сірого, чорного і білого. На панорамному даху машини красується прапор США. Технічних доробок автівка не зазнала.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей