Виробництво Tesla Model 3 починається в п`ятницю

03.07.2017 р.

Наші новини

Електромобіль Tesla Model 3 пройшов усі необхідні перевірки і вже в цю п`ятницю, 7 липня, поступить на конвеєр. Про це у своєму Твіттері написав голова Tesla Ілон Маск.

У вказаний день каліфорнійський виробник випустить першу партію "трійок". А вже 28 липня компанія проведе захід, на якому вручать перші тридцять автомобілів. Можливо, це буде щось грандіозне, як і запуски Model S і Model X, проведені на заводі компанії у Фрімонті, де ключі першим покупцям вручали інвестори і топ-менеджмент марки.

Прискорити виробництво Tesla Model 3 виробника змусила зокрема велика кількість замовлень: як відомо, на сьогодні зарезервовано близько 400 тисяч автомобілів, при цьому кількість замовлень зростає день у день. У компанії припускають, що зможуть випускати до 1 тис. Model 3 в тиждень протягом місяця, а до кінця року виробництво зросте в п'ять разів. У 2018-му цей показник планується довести до 10 тис. одиниць.

Стартова ціна Tesla Model 3 складе 35 тис. доларів, але з урахуванням різних опцій на зразок повного приводу і АКБ більшої місткості в середньому машина коштуватиме 50 тис. доларів. Детальніше з новинкою можна ознайомитися в цьому матеріалі.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей