Tesla значно збільшить кількість зарядних станцій в зв’язку з виходом Model 3

30.06.2017 р.

Наші новини

Tesla оновила план розвитку мережі своїх зарядочних станцій - і Supercharger, і Destination Charging. Компанія заявила, що в найближчий рік подвоїть кількість зарядок по всьому світу. Частина з них будуть представляти так звані зарядні станції "нового зразка", розроблені в зв'язку з випуском Tesla Model 3.

Головне нововведення - великі зарядні станції, здатні одночасно прийняти десятки електрокарів. А також їх розташування не тільки на міжміських магістралях, а й усередині міст. Окрім встановлення нових зарядних станцій, виробник модернізує вже існуючі - їх доповнять новими зарядними портами.

Первісна стратегія Tesla Supercharger передбачала будівництво зарядних станцій виключно за містом. Вважалося, що власники Tesla - це заможні люди, у яких вдома є гараж, а в ньому можливо встановити домашню зарядну станцію. Таким чином, Supercharger необхідний лише для далеких міжміських подорожей.

Очікувана в поточному році Tesla Model 3, однак, повинна стати найдешевшою і найпопулярнішою моделлю компанії. Тому, у потенційних клієнтів може не бути власного гаража. Таким чином, нові міські зарядки потрібні для того, щоб таким власникам не доводилося щоразу їздити за місто для поповнення заряду акумуляторів. Зокрема, в планах Tesla вперше з'явилися зарядні станції в Манхеттені - для жителів центру Нью-Йорка дійсно властиво не мати власних гаражів.

Якщо говорити про кількість зарядок більш конкретно, то під кінець 2017 року число зарядних станцій Supercharger має зрости до 10 тис. (зараз вона становить 5,4 тис.), а кількість зарядок Destination Charging, що встановлюються при готелях, ресторанах та інших місцях відпочинку - до 15 тис. (на даний момент їх налічується приблизно 9 тис.).

Головний упор в розширенні мережі Tesla робить на Північну Америку. Там кількість зарядок Supercharger збільшиться на 150 відсотків, в Каліфорнії додасться більше тисячі точок. Карту мережі і розташування майбутніх станцій можна подивитися тут.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей