Постачання Tesla Model S і Model X б`ють рекорди, виробництво Model 3 почнеться в липні

26.06.2017 р.

Наші новини

Постачання Tesla Model S і Model X б'ють рекорди, виробництво Model 3 почнеться в липні

Відомості про те, що перший квартал цього року обернувся для Tesla рекордними продажами, вже публікувалися в пресі. Проте, днями американський виробник електромобілів додав до них ще дані про рекордні розміри виручки.

Так, компанія отримала 2,7 млрд доларів виручки за перший квартал 2017 року, з них 2,28 млрд за автомобілі. Для порівняння: роком раніше цей показник дорівнював 1,1 млрд доларів. Тобто приріст склав більше, ніж у два рази.

Що стосується постачань машин, за перші три місяці поточного року було поставлено в цілому 25051 екземпляр Model S і Model X, що на 69 % більше в порівнянні з першою чвертю 2016 року. Передбачається, що Tesla зможе досягти намічених цілей наростити постачання до 50 тис. електрокарів за перше півріччя 2017 року. У наступному ж році завдяки початку виробництва найдоступнішого електрокара від Tesla Model 3 виробництво повинне зробити значний ривок. Очікується, що його об'єми виростуть до 500 тис. електрокарів в рік.

У компанії повідомили, що виробництво електромобіля Model 3, як і планувалося, стартує вже в липні. Очікується, що до кінця поточного року обсяг випуску цих машин досягне 5 тис. одиниць в тиждень. У 2018-м цей показник планується довести до 10 тис. автівок. До речі, на сьогодні отримано більше 400 тис. попередніх замовлень на Model 3.

Tesla також відмічає, що в нинішньому році планується модернізувати фірмові майстерні кузовного ремонту. Крім того, продовжиться активний розвиток інфраструктури зарядних станцій Superhcarger.


Teslarati, e-move

https://www.teslarati.com/tesla-sets-record-vehicle-production-2-7-billion-revenue-model-3-track-july-production/
http://e-move.com.ua/tesla-dostavila-rekordnu-kilkist-avtivok/
http://e-move.com.ua/tesla-sproshye-remont-svoih-ev/
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей