Tesla відмовилася від батареї 90 кВтгод та змінила назву для моделей 75, 100D ТА P100D

07.06.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla внесла чергові корективи до свого модельного ряду. Зокрема, каліфорнійський виробник електрокарів вирішив більше не випускати Model S і Model X з батареєю місткістю 90 кВтгод.

Прийом замовлень на машини з АКБ на 90 кіловат-годин припиниться вже цього тижня - 8 червня. Після цієї дати вибір електромобілів Tesla Model S і X буде обмежений двома версіями акумуляторів - на 75 і 100 кВтгод.

На такий крок в компанії вирішилися у зв'язку з падінням попиту на моделі з 90-кіловат-годинним блоком після появи топових виконань 100D/P100D. Проте це не єдина причина - на додаток, таке нововведення зробить вибір електрокара простіше.

Але це ще не усе зміни, які підготувала компанія Маска. Крім того, в Tesla відмовилися від прив'язки до місткості встановленої батареї в назві - замість цього вводяться три фіксовані пакети комплектацій - Standard, Premium і Performance, відповідних колишнім індексам 75 (75 кВтгод, задній привід), 100D (100 кВтгод, повний привід) і P100D (спортивний варіант 100D). При цьому будь-які опції, що не входять у ці комплектації, тепер позиціонуються як "апгрейд" у вигляді окремих пакетів.

Відмітимо, що виробництво електромобілів Tesla досягло рекордного об'єму. За перші три місяці поточного року був поставлений в цілому 25 051 екземпляр Model S і Model X, що на 64 % більше в порівнянні з першою чвертю 2016-го. А наступного місяця почато виробництво "народного" Model 3, на який отримано більше 400 тис. попередніх замовлень.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей