Чому Renault Україна обрала саме зарядки KEBA?

02.06.2017 р.

Наші новини

Офіційний імпортер Renault Україна став партнером Tesla Club Ukraine та приєднався до міжнародної мережі зарядних станцій Go To-U. Компанія встановила три безкоштовні зарядки для електрокарів фірми KEBA – у Києві, Львові та Одесі. Це лише перший крок у електрифікації усіх автосалонів, що представлені в Україні.

Renault Україна включилася до розширення інфраструктури безкоштовних зарядних пристроїв напередодні старту продаж своїх електрокарів (Renault ZOE та Kangoo Z.E.). І відтепер вона пропонує "підзарядитися" в салонах Рено за наступними адресами:

  • "КИЙ АВТО Холдинг": м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16 А;
  • "Ю.Р.К.": Львів, вул.Б. Хмельницького, 228;
  • "Авто Груп +": Одеса, Маршала Жукова 6А.

Встановлені пристрої – 22-кіловатні зарядки KEBA, виготовлені в Австрії з гарантією 2 (і більше) роки, які офіційно сертифіковані компанією Renault за оновленою програмою Z.E. READY 1.4. – спеціального передового стандарту, що забезпечує високу якість, безпеку та надійність зарядки. Іншими словами, пристрої KEBA задовольняють усі вимоги, які компанія Renault виставляє до електромобільних зарядок.

KEBA є одним з трьох брендів зарядних пристроїв, представлених в Україні, що мають сертифікацію від виробників електромобілів та при цьому надають можливість приєднання по платформи Go To-U.

Також, усі зарядні пристрої KEBA мають сертифікацію VDE від найбільшої в Європі асоціації електричних, електронних та інформаційних технологій, яка об’єднує понад 35 тис. учасників. Знак VDE означає безпеку і якість електричних технологій. Інститут тестування і сертифікації VDE, що знаходиться в Оффенбах, Німеччині, тестує близько 100 000 продуктів від більш ніж 10 000 клієнтів по всьому світу. Спектр випробувань продукції охоплює безпеку, енергоефективність та інші характеристики продукту, а також сертифікацію та перевірку лінії збірки.

Після приєднання українського представництва Renault до платформи Go To-U партнерська мережа Tesla Club Ukraine стала нараховувати 88 зарядних пристроїв (нагадаємо, користування безкоштовне).

CERTIFICATION SHEET FOR INSTALLED EV CHARGING STATIONS
Zertifikat
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей