Американська автомобільна асоціація: Tesla Model X - кращий "зелений" автомобіль року

20.05.2017 р.

Наші новини

Американська автомобільна асоціація (AAA) спільно з щорічним виданням Green Car Guide назвала кросовер Tesla Model X 75D кращим "зеленим" автомобілем 2017 року. При цьому в списку переможців виявився ще і ліфтбек Model S 60 - він посів п'яте місце.

Між двома каліфорнійськими електрокарами опинилися гібриди Volvo CX90 і Chevy Bolt, а також Volkswagen e-Golf SE. Вони розмістилися на другій, третій і четвертій позиції відповідно.

AAA оцінює автомобілі за 13 категоріям: рівень викидів, економія палива, удароміцність, гальмування, прискорення, навантажувально-розвантажувальні характеристики, якість їзди, рівень шум в салоні, легкість впускання і виходу, маневреність, місткість і оглядовість. З 65 протестованих "зелених" автомобілів - електрокарів, гібридів і водневих авто - Tesla Model X і Model S зайняли три з семи вищих нагород. Model X отримав звання кращого "зеленого" автомобіля і кращого SUV 'а в 2017 році. Model S 60 виграла нагороду за кращий повнорозмірний автомобіль.

Відмічаючи високі нагороди Tesla, Грег Бреннон, директор AAA з автомобільної техніки , сказав: "Tesla - безумовний лідер в оцінках AAA – вона допомогла розширити привабливість електромобілів, показавши, що вони можуть бути стильними, орієнтованими на продуктивність і заповненими передовими технологіями".

"З їх нижчою вартістю володіння і сумісністю з автономними технологіями, електромобілі готові стати ключовим інструментом майбутнього", - підкреслив Браннон.

AAA також опублікувала результати опитування, яке показало, що 30 мільйонів мешканців США розглядають електромобіль як такий транспортний засіб. Це значною мірою є результатом того, що електрокари наздоганяють автомобілі внутрішнього згорання за "далекобійністю" і загальною вартістю володіння. Tesla також зробила великий вплив на громадське сприйняття електричних транспортних засобів зі своїми автомобілями і великою мережею зарядок Supercharger.

Джерело: TESLARATI

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей