У ЛЬВОВІ ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЕЛЕКТРОКАРА TESLA MODEL S

21.03.2016 р.

Наші новини

У Львові відбулася перша презентація Tesla Model S європейської версії.
І хоч екземпляри цього революційного електрокара вже зустрічалися на українських дорогах, така подія - очевидний знак того, що незабаром автомобілі Tesla отримають українські номери, повідомляє Gazeta.ua.
За словами засновника "Українського клубу Tesla" Назара Шимоне-Давида вже щонайменше 5 українців впритул задумалися про придбання такого електромобіля.
"Ми спостерігаємо чималий інтерес до Tesla Model S. Коли ми зробили запис на тест-драйв, то до нас за кілька днів записалося близько 200 осіб. Для того щоб відфільтрувати справді зацікавлених людей від тих, хто просто хоче покататися, ми були змушені зробити платний тест-драйв. Зараз 5 українців вже серйозно зацікавлені в покупці. В основному це люди з Києва та східних областей".
Попри те, що електромобілі в Україні рідкість, Назар Шимоне-Давида запевняє, що у європейській версії Tesla проблем з підзарядкою не буде.
"Є міф, що в Україні немає зарядних станцій. Насправді треба розуміти, що "зарядна станція" - це звичайна розетка на 380 вольт.
На багатьох заправних станціях вже є розетка червоного кольору - вона і є зарядною станцією для Tesla, це, звичайно, не швидкісна зарядна станція, де автомобілі заряджаються за 30 хв, але через 3-6 годин Tesla можна зарядити. В гіршому випадку можна скористатися і звичайною розеткою, але так зарядка триватиме близько 20 годин".
Нагадаємо, вперше в Україні автомобіль Tesla Model S з'явився в січні цього року - безробітний житель Донецька придбав його за 640 тис грн.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей