ТРЦ ART MALL ВІДКРИВАЄ БЕЗКОШТОВНУ ГРОМАДСЬКУ ЗАПРАВКУ ДЛЯ ЕЛЕКТРОМОБІЛІВ

21.03.2016 р.

Наші новини

Перший в Україні торгово-розважальний центр ART MALL відкриває для своїх відвідувачів безкоштовну громадську заправну станцію для електромобілів, української компанії E-line.
У Києві продовжує розширюватися мережа електрозаправок для просування нашої країни на шляху до енергонезалежності та чистоти навколишнього середовища. Один з найкращих та інноваційних ТРЦ України АРТ MАLL встановлює на своїй території безкоштовну заправку для електрокарів. На цій заправці, виробництва української компанії "E-line", всі власники електромобілів зможуть повністю зарядитися від 1 до 4 годин , при цьому провести час за покупками, відпочинком або розвагою дітей в ТРЦ.
Україна перебуває в очікуванні прийняття ВР зміни оподаткування на ввезення електромобілів, що призведе до різкого переходу нашої країни на екологічний транспорт і до появи нової хвилі електромобілістів , компанія "E-line" продовжує розширювати мережу електрозаправок для того, щоб власники електрокарів могли вільно пересуватися по Україні. У спільній програмі з компанією "Tesla Club Ukraine" з розвитку електрозаправок в Україні вже відкрито 38 громадських станцій. Цією подією, в очах закордонної громадськості, столиця України продемонструєте себе як потужний, перспективне місто, яке стабільно розвивається і приймає європейські стандарти екології і якості .
Від "Tesla Club Ukraine" захід відвідають два представника: Олена Артеменко і Назар Шимоне-Давид. Від "E-line" буде Родін Владислав - власник компанії.
Урочисте відкриття відбудеться у суботу 28 березня о 14-30. Презентація відбудеться на 2 поверсі ТРЦ ART MALL (зона фуд-корту, сцена)
Чекаємо Вас за адресою вул. Заболотного, 37 ТРЦ ART MALL
Контакти для преси 067 554 44 03 Олена
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей