У Tesla пояснили причини затримки виробництва Model 3

20.03.2018 р.

Наші новини

Проблеми Tesla з виходом на запланований обсяг виробництва найдоступнішого електрокара в лінійці - Model 3 - пов'язані з великою кількістю бракованих деталей, які постачають сторонні виробники. Про це з посиланням на співробітників заводу виробника у Фрімонті повідомляє канал CNBC.

За словами одного з інженерів Tesla, близько 40% запчастин не відповідають початковій специфікації. Їх перевірка і необхідність відновлення якраз і є причиною затримки у виробництві Model 3.

Іноді компанія вимушена перевозити деталі в центр відновлення, який знаходиться у 80 км від основного виробничого майданчика. Зараз виробник притягнув додатковий штат інженерів і технічних фахівців, які займаються ремонтом безпосередньо на складальній лінії.

В офіційному листі Tesla повідомила, що фахівці компанії не займаються ремонтом автомобілів, а кожен з них проходить обов'язкову перевірку якості по 500 пунктам.

У третьому кварталі 2017 року Tesla випустила 220 електрокарів Model 3 замість запланованих 1,5 тис. Відставання від плану пояснили складністю налаштування вузлових систем виробництва на фабриках в Каліфорнії та Неваді.

У лютому поточного року компанія також не змогла вийти на запланований обсяг виробництва через  складнощі з постачаннями лінії по зборці акумуляторних батарей. Проте пообіцяла вирішити усі проблеми і вже наприкінці березня кожного тижня випускати 2,5 тис. екземплярів Model 3.
Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей