Вантажівки Tesla Semi вперше зробили рейс

09.03.2018 р.

Наші новини

Вантажні електромобілі Tesla Semi вперше зробили доставку вантажу. Як розповів глава компанії Tesla Ілон Маск, вантажівки доставили акумуляторні батареї з Невади до Каліфорнії.

"Перша вантажна поїздка Tesla Semi, які доставили акумуляторні батареї із заводу в Неваді до автомобільної фабрики у Каліфорнії", - написав підприємець в Instagram.

Відстань між пунктами призначення складає близько 425 км. Дорога займає приблизно чотири з половиною години.

Очікується, що серійне виробництво Tesla Semi стартує у 2019 році, а у 2020 році - почнуться перші постачання замовникам. Так, тільки протягом місяця після презентації прототипу передзамовлення на вантажівки оформили десятки компаній, у тому числі Wal-Mart Stores, J.B Hunt Transport Services, Post, Sysco і американський підрозділ Anheuser-Busch InBev. Але найбільшою стала угода з PepsiCo, яка замовила сто автомобілів Tesla Semi.

Tesla Semi була представлена 17 листопада минулого року. Вантажівка зможе проїхати на одному заряді до 800 км при цьому послові усього півгодинної зарядки він може відразу проїхати ще близько 650 км. При повному завантаженні (36 тонн) Semi розганяється до 100 км/год всього за 20 секунд.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей