Американське видання купило Tesla Model 3 заради огляду

02.03.2018 р.

Наші новини

Відоме американське видання Consumer Reports придбало електромобіль Tesla Model 3. Метою покупки було зняття тест-драйву.

Автомобіль обійшовся ЗМІ у 59 тис. доларів, що май же вдвічі більше вартості базової версії (35 тис. доларів). А все тому, що журналісти купили «просунутий» варіант моделі, що пропонує, зокрема, збільшений до 500 км запас ходу і функцію автономного водіння.

Отже, які були враження від електромобіля? Загалом кажучи, хороші: рульове керування швидке і точне, підвіска непогана, хоча і недостатньо поглинає нерівності, зате положення водія за кермом - фантастичне.

Були помічені і деякі недоліки, такі як шум вітру на великих швидкостях, низькорозташовані задні сидіння, що призводить до незручного вигину коліна для дорослих, а також деякі проблеми з оглядовістю.

Всупереч попереднім думкам про погану якість салону, інтер'єр автомобіля зроблений добротно, констатували в Consumer Reports - велика кількість замші і дерева, якісний шкіряний замінник та гігантський 15-дюймовий екран, який контролює і відображає більшість функцій.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей