Tesla побудує дослідницький центр у Греції

26.02.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla має намір відкрити невеликий дослідницький центр в грецькому місті Афіни. Його співробітники займатимуться конструюванням електродвигунів.

Як виявилось, троє ведучих фахівців з електричних моторів, які зараз працюють на Tesla в Каліфорнії - усі випускники Афінського національного технічного університету. Відкриття нового дослідницького центру дозволить їм повернутися на батьківщину і найняти нових співробітників з тієї ж наукової школи.

Дослідницький центр в Афінах стане вже третім подібним відділенням Tesla у Європі: у компанії також відкриті наукові офіси у Німеччині та Великій Британії. На перших порах штат грецьких співробітників складатиметься всього з десяти чоловік. Очікується, що вони займуться не лише проектуванням моторів власне для автомобілів Tesla, але і зможуть робити конструкторські послуги іншим автоконцернам.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей