Відео: вантажівка Tesla Semi буксує на старті по сухому асфальту

22.02.2018 р.

Наші новини

Прототипи важких сідельних тягачів Tesla Semi проходять випробування на дорогах загального користування уздовж Каліфорнійського узбережжя, де знаходиться завод і штаб-квартира фірми. У зв'язку з цим користувачі Мережі стали викладати відеоролики з проїжджаючими тягачами. Один з них, опублікований Річардом Філдером, найбільш примітний.

На короткому відео видно, як тягач без причепа під'їжджає до знаку обмеження швидкості у 25 миль/год (40 км/год), практично зупиняється, а потім різко прискорюється, зриваючи чотири ведучі колеса у пробуксовку.

Заявлені показники Tesla Semi дійсно роблять його найбільш динамічною важкою вантажівкою у світі. Так, без причепа розгін з 0 до 96 миль/год займає 5 сек, а з 36-тонним причепом - 20 сек. Запас ходу на одному заряді при цьому складає 800 км. Перші постачання вантажівок замовникам почнуться вже наступного року.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей