Tesla Model S вперше випередила німецьких конкурентів у Європі

21.02.2018 р.

Наші новини

У 2017 році електромобіль Tesla Model S вперше став лідером преміум-сегмента європейського ринку. За даними JATO Dynamics, за рік продажі електрокара зросли на 30% до 16 132 машин.

Колишній лідер Mercedes S-Class також показав позитивну динаміку +3%. Проте його кінцевий результат - всього 13 359 седанів. BMW 7-Series продавався ще гірше - 11 735 машин.

У США Tesla Model S вже давно продається краще, ніж Mercedes S-Class, BMW 7-Series та Audi A8 разом узяті. Так, у 2017 році в Америці було продано 28,8 тис. електрокарів Tesla. Для порівняння, найближчий конкурент Cadillac XTS продавався удвічі гірше: усього було реалізовано лише 16 275 седанів.

Окрім Model S, в Європі також успішно продаються кросовери Model X. Минулого року було реалізовано 12 тис. таких машин. Це порівнянно з результатом Porsche Cayenne і на дві тисячі перевершує продажі BMW X6.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей