Прототип поліцейської машини на базі Tesla Model X

20.02.2018 р.

Наші новини

Провінційна поліція Онтаріо (Канада) представила на автосалоні в Торонто прототип поліцейської машини, побудованої на базі електрокросовера Tesla Model X.

Електромобіль Model X в комлектации P90D, показаний на виставці, пофарбований в чорний і білий кольори, отримав традиційні емблеми поліції Онтаріо, а також робочі вогні і сирени, проте все ж є прототипом - демонстраційною моделлю. Як пояснив сержант Керрі Шмідт (Kerry Schmidt), використаний кросовер Tesla був "щедро наданий другом".

Представлена машина, за словами Шмідта, демонструє те, як "може виглядати поліція майбутнього". Він також підкреслив, що доки поліцейська Model X не використовуватиметься в реальних умовах, оскільки ще не була протестована на спеціальних полігонах. При цьому Шмідт не виключив, що в майбутньому поліція Онтаріо може почати переговори з Tesla про постачання автомобіля.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей