Німці розібрали Tesla Model 3 і прийшли у захоплення

19.02.2018 р.

Наші новини

Один з німецьких преміальних концернів придбав один з перших автомобілів Tesla Model 3 для того, щоб провести випробування і вивчити цю машину. За електрокар, який спочатку продавався тільки серед співробітників Tesla, німцям довелося значно переплатити - віддати близько 185 тисяч євро, що приблизно вчетверо більше заводської ціни.

Під визначення "німецький преміальний автовиробник" підпадають Mercedes, BMW, Audi і, можливо, Porsche. Хто саме купив Tesla видання не розкриває, проте всі чотири марки зараз працюють над власними висококласними електромобілями.

Перші десять днів топ-менеджери німецького автоконцерну просто їздили на Tesla. Потім машину віддали інженерам, які розібрали її буквально до останнього гвинтика.

Німецькі конструктори не стали приховувати свого захоплення від електроніки та агрегатів Model 3. За їх словами, ці елементи в Tesla "компактні, масштабовані, надійні, не дорогі, легкодоступні і дуже розумно зроблені". Пізніше, як стверджує видання, розібрану Теслу показали інженерам з інших німецьких автоконцернів і ті дійшли тих же висновків.

Tesla Model 3 покликана стати першою по-справжньому масовою моделлю компанії: її річні продажі за планом складуть 500 тис. машин на рік. Проте доки компанія відстає від графіка, зазнаючи труднощі в наладці повномасштабного виробництва. Проте, німецькі преміальні автовиробники вже зараз не приховують свого занепокоєння з приводу нового електричного конкурента.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей