ДТП з Tesla Model 3: Ілон Маск пообіцяв поліпшити машину

19.02.2018 р.

Наші новини

На своїй персональній сторінці в Twitter, Ілон Маск відреагував на пост одного з власників новенької Model 3, який розповів про серйозну ДТП, в яку він потрапив не встигнувши насолодитися електрокаром. Керівник компанії пообіцяв, що до Model 3 будуть внесені деякі зміни, які в майбутньому дозволять власникам Model 3 уникати травм в подібних випадках.

Судячи з опублікованих фото власника автомобіля, який підписався під нікому Model_3_Crash_Dummy на порталі Imgur, удар прийшовся на передню частину під невеликим кутом ліворуч на швидкості 90 км/год. В результаті аварії у водія була зафіксована травма правої ноги від удару об педаль газу. Пасажирові дісталося сильніше: він ударився лівою рукою у встановлений в автомобілі великий інформаційно-розважальний екран, який розбився і порізав пасажира, а також заблокував доступ до "бардачка", де лежали усі документи.

Ілон Маск пообіцяв, що висновки в результаті цієї аварії зроблені: великий сенсорний екран отримає інше кріплення, а "бардачок" автоматично відкриватиметься після того, як датчики зафіксують перевантаження при ударі.

Звичайно, Tesla Model 3 вже проходила усі необхідні краш-тести і випробування, але, як відомо, вони проводяться на швидкості, з якою дозволено пересуватися у місті. У цьому ж випадку швидкість була вища, і приємно спостерігати, що Маск реагує на подібні проблеми.

Судячи з усього, алгоритм відкриття замку "бардачка" зміниться з виходом нової прошивки, а ось поліпшити кріплення мультимедійної системи таким чином вже не вийде.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей