Кросовер Tesla Model X перевірили на бездоріжжі та в пустелі

16.02.2018 р.

Наші новини

Електромобіль Tesla Model X перевірили на позашляхові здібності. Німецький блогер відправився на ньому підкорювати бездоріжжя іспанського острова Ібица.

Хоча кросовер Тесла не можна назвати класичним позашляховиком, на своєму шляу він не спасував і упевнено здолав усі перешкоди. В арсеналі Tesla Model X - не лише постійний повний привід, але й пневмопідвіска зі змінюваним дорожнім просвітом. До того ж, звіси кузова невеликі, а днище - практично повністю плоске.

При цьому зовсім нещодавно кросовер Tesla Model X пережив куди серйозніше випробування - першим серед електрокарів перетнув пустелю Сахара. Неймовірне досягнення було зафіксоване під час автопробігу з Угорщини в Малі.

На таку далеку подорож зважилися хорвати Саша Цветоеві і Олег Маштруко. Вони стартували з Будапешта і в рамках аматорського ралі-марафону здолали відстань в 8600 км до міста Бамако за 16 днів.

Супроводжував Tesla Model X фургон Dacia Dokker, у вантажному відсіку якого встановили дизель генератор і мобільний зарядний пристрій - він служив "заправником" електромобіля.

Автопробіг пройшов успішно. Електрокросовер Тесла непогано виявив себе в Сахарі і труднощів з подоланням піщаних дюн і барханів не виникло.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей