Джеремі Кларксон протестував Tesla Model X

14.02.2018 р.

Наші новини

Як відомо, електромобілі Tesla користуються великою популярністю. Тому не дивно, що фанати відомого автомобільного шоу The Grand Tour часто ставлять питання його ведучим: чому ви не робите огляди електрокарів Ілона Маска? В останньому випуску передачі його головний шоу-мен Джеремі Кларксон пояснив, чому так склалося та... показав тест Tesla Model X від Гранд Туру.

Ще у 2008 році, коли знаменита трійця працювала в Top Gear, Кларксон зробив огляд Tesla Roadster (12 cезон, 7 епізод). У сюжеті Джеремі сильно розкритикував електричний спорткар і компанія з Кремнієвої долини подала на передачу позов до суду. Відтоді Кларксон дав собі обіцянки більше ніколи не брати на тест машини Тесла.

Проте на тлі успіху Tesla Джеремі вирішив випробувати Model X. Це було особливо актуально з причини того, що головною темою серії став вибір оптимального SUV'а.

Свій огляд Tesla Model X ведучий почав з позитивних сторін. Зокрема, його здивувала неймовірна динаміка автомобіля, багато вільного простору для вантажу (два багажники), але, що найбільше вразило - розважальні функції системи мультимедіа і функція виклику авто через смартфон.

Коли ж справа дійшла до мінусів, в салон Tesla Model X продюсери "підсадили" шістьох юристів - щоб Джеремі "не базікнув зайвого" про автомобіль, тим самим позбавити шоу від можливих проблем. Зрозуміло, ця частина сюжету була подана в жартівливій формі.

Серед негативних моментів Кларксон виділив вартість електрокара - 156 тис. фунтів за топовий Model X, що є дуже великими грошима навіть для Великої Британії. Проте, ведучий залишився дуже задоволений автомобілем.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей