Tesla Model S та Model X: що є в базі, а що пропонується за доплату

12.02.2018 р.

Наші новини

Збираєтеся купити електромобіль Tesla? Пропонуємо заздалегідь ознайомитися с повними характеристиками, комплектаціями та цінами на Model S та Model X. Усі наведені дані - з сайту виробника.

TeslaModel S

Пробіг

75D - 417 км (EPA)

100D - 539 км (EPA)

P100D - 507 км (EPA)

Динаміка

75D - 4,4 с до 100 км/год; 225 км/год - максимальна швидкість

100D - 4,3 с до 100 км/год; 250 км/год - максимальна швидкість

P100D - 2,7 с до 100 км/год; 250 км/год - максимальна швидкість

Стартова ціна

75D - 75 500 євро

100D - 94 650 євро

P100D - 123 350 євро

Оснащення

Для усіх Tesla Model S передбачено: інтелектуальна пневматична підвіска з GPS- пам'яттю для автоматичного підйому та зниження висоти їзди; передні та задні багажники з 894 літрами зберігання; електричні підйомники вікон; безконтактний доступ із освітленими; внутрішнє освітлення; активні технології безпеки, включаючи системи запобігання зіткненню та автоматичного екстреного гальмування; автоматичне складання, затемнення та підігрів бічних дзеркал; трипозиційні динамічні поворотні LED-ліхтарі для нічної видимості; світлодіодні протитуманні фари; два кріплення ISOFIX для дитячих сидінь; оновлення ПО через Мережу; 17-дюймовий дисплей з навігацією; 400 кВтг енергії на станціях Supercharger безкоштовно на рік; док-станція для смартфона; 8 років гарантії на батарею та силову установку, а також 4 роки гарантії або 80 тис. км на саму автівку.

Версії Model X 75D та 100D стандартно комплектуються'nbsp;сидіннями з тканини та елементами шкіри та чорним інтер'єром. Проте за 2,9 тис. євро можна обрати один з чотирьох преміальних інтер'єрів- два чорних (з світлим та темним верхом), кремовий та білий, карбонові вставки обійдуться в додаткові 200 євро. ТоповийTesla Model X - P100D - одразу включає преміальний інтер'єр у вартість.

Цікаво, що відепер усі нові Model S продаються зі скляним дахом в комплекті, тоді як за люк потрібно буде доплатити 17 тис. євро, але ця опція також дозволить встановлювати кріплення на даху для розміщення додаткових речей.

Ще декілька слів про колеса - усі авто продають з фірмовими 19 дюймовими колесами срібного кольору, фарбування в темний колір коштуватиме 1,3 тис. євро, а 21 дюймовий розмір коліс обійдеться у додаткові 3,9 тис. євро.

Стандартним коліром для Tesla Model S є чорний. Проте за додаткові 850 євро можна обрати інший з 6-и кольорів, включаючи синій, білий та срібний (теж саме стосується і Model X, мова про який піде трохи нижче).

Топова версія Model S - P100D - штатно має високотехнологічний фільтр повітря HEPA, який запобігає проникненню вірусів та інфекцій до салону, вугільною системою очищення повітря Bioweapon, що блокує неприємні запахи та шкідливі речовини;просунута акустика Premium Audio Upgrade, підігрів всіх сидінь та керма та додатковий спойлер з вуглецевого волокна. Для Model S 75D та 100D (крім спойлера) ці опції пропонуються в одному пакеті за 4,4 тис. євро. Цікаво, що якщо раніше кожну з цих покращень можна було замовити окремо, то тепер усі вони пропнуються, як один набір під назвою "Premium Upgrades Package" (плюс розкішна обробка салону).

Також за 4,4 тис. євро пропонується покращений "автопілот" (самостійна зміна рядності, виїзд з автостради, паркова), тоді як функція автономного керування обійдеться у 2,6 тис. євро та пропонує з собою додаткові камери, які роблять самокерування авто значно досконалішим, а з виходом більш вдосконалених прошивок може дійти до повної автономності, коли автомобіль сам проїде з точки А в точку В. Втім, якщо ви навіть не придбаєте ці опції одразу, ви зможете зробити їх доступними пізніше, адже камери йдуть встановленими за замовчуванням. Проте їх розблокування коштуватиме дорожче, ніж одразу при купівлі.

Нарешті, за 3,5 тис. євро автівку Тесла можна обладнати двома дитячими сидіннями, які встановлюються в багажник.

Tesla Model X

Пробіг

75D - 381 км (EPA)

100D'nbsp;- 475 км (EPA)

P100D - 465км (EPA)

Стартова ціна

75D- 78 400 євро

100D - 94 800 євро

P100D- 132 750 євро

Динаміка

75D - 5,2 с до 100 км/год; 210 км/год - максимальна швидкість

100D - 4,9 с до 100 км/год; 250 км/год - максимальна швидкість

P100D - 3,1 с до 100 км/год; 250 км/год - максимальна швидкість

Оснащення

Усі Tesla Model X пропонують: підвіску з GPS-пам'яттю для автоматичного підняття та зниження висоти їзди, велике панорамне лобове скло, двері "крила сокола", що забезпечують легкий доступ до другого та третього ряду сидінь, майже 2500 л вільного простору для багажу (у 5-місцевій конфігурації), електросклопідйомники, безключовий доступ, пакет буксирування з програмним забезпеченням, яке активно контролює трейлер, підігрів передніх сидінь, активні технології безпеки, включаючи системи запобігання зіткненню та автоматичного екстреного гальмування; автоматичне складання, затемнення та підігрів бічних дзеркал; трипозиційні динамічні світлодіодні поворотні ліхтарі для нічної видимості, LED-протитуманні фари, чотири кріплення для дитячих сидінь ISOFIX, оновлення ПО через Мережу; 17-дюймовий дисплей з навігацією; док-станція для смартфона;400 кВтг енергії на станціях Supercharger безкоштовно на рік; док-станція для смартфона; 8 років гарантії на батарею та силову установку, а також 4 роки гарантії або 80 тис. км на саму автівку.

Версії Model S 75D та 100D стандартно пропонуються з сидіннями з тканини та елементами шкіри та чорним інтер'єром. Проте за 2,9 тис. євро можна обрати один з чотирьох преміальних інтер'єрів- два чорних (з світлим та темним верхом), кремовий та білий, карбонові вставки обійдуться в додаткові 200 євро. Топова Tesla Model S P100D, в свою чергу, одразу включає преміальний інтер'єр в вартість. Також ця версія штатно має високотехнологічним фільтром повітря HEPA, який запобігає проникненню вірусів та інфекцій до салону, вугільною системою очищення повітря Bioweapon, що блокує неприємні запахи та шкідливі речовини; просунута акустика Premium Audio Upgrade, підігрів всіх сидінь та керма та додатковий спойлер з вуглецевого волокна. Для Model X 75D та 100D (крімспойлера) ці опції (плюс розкішна обробка салону) пропонуються додатково, в рамках "преміального пакету", за 5,2 тис. євро.

Крім того, за 5,2 тис. євро можна замовити автівку з особовим 6-місцевим салоном, де крісла розташовані за формулою 2+2+2 (у комплект входить додаткова система кондиціонування та опалення, а також два додаткові тримачі для стаканів). В той же час два додаткових сидіння, з якими формується 7-місцева конфігурація обійдуться у 2,6 тис. євро.

Штатні колеса для Tesla Model X - срібні 20-дюймові. За 1,7 тис. євро їх можна замінити на карбонові такого ж розміру, а за 4,8 тис. євро - на темні 22-дюймові.

Також за 4,4 тис. євро пропонується покращений "автопілот" (самостійна зміна рядності, виїзд з автостради, паркова), тоді як частковий "автопілот" обійдеться у 2,6 тис. євро. Так само, які і у випадку з Model S, ці опції можна придбати пізніше, адже усі камери встановлюються на заводі за замовчуванням і доступ до їх хвикористання можна отримати на сервісному центрі, проте коштуватиме це дорожче, ніж одразу при купівлі авто.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей