Tesla пообіцяла випускати 100 000 Semi на рік

09.02.2018 р.

Наші новини

Tesla збирається випускати близько 100 тисяч електричних вантажівок в рік. Про це повідомив глава компанії Ілон Маск в ході спілкування з аналітиками після публікації фінансового звіту за четвертий квартал 2017 року.

За словами Маска, на такий об'єм Tesla розраховує вийти через чотири роки після початку виробництва, наміченого на 2019 рік. Він також відмітив, що серійна Tesla Semi може перевершити за своїми характеристиками прототип, показаний минулої осені. Останній, нагадаємо, отримав два варіанти батарей, що забезпечують запас ходу в 482 і 805 км. Замовлення на ці модифікації приймаються за цінами від 150 тисяч і від 180 тисяч доларів відповідно.

Де саме збиратимуть Tesla Semi - доки не повідомлялося. З чуток, нова лінія може з'явитися на першій Гігафабриці в Неваді, яка виробляє батареї, а також окремі компоненти для седана Model 3.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей