Tesla створить найбільшу віртуальну електростанцію

05.02.2018 р.

Наші новини

Проекти Tesla в Австралії не обмежуються будівництвом гігантської літій-іонної батареї. Днями прем'єр-міністр Південної Австралії Джей Везерілл (Jay Weatherill) оголосив про партнерство з американською компанією, в рамках якого Tesla забезпечить 5-кіловатними сонячними панелями і батареями Powerwall 2 "як мінімум" 50 тис. австралійських домогосподарств. Відзначається, що в результаті буде створена найбільша віртуальна електростанція (зайва електроенергія,яка  виробляється батареями в домогосподарствах, резервуватиметься для загальної мережі).

Проект дозволить знизити вартість електроенергії для кінцевих споживачів на 30 відсотків. На учасників проекту не накладатимуться попередні виплати: фінансування, як відмічають в Південній Австралії, йтиме за рахунок продажу електрики і за рахунок державних коштів. На проект влада виділить грант у розмірі 2 млн австралійських доларів (1,6 млн доларів США) і кредит в 30 млн австралійських доларів (23,8 млн доларів США) з державного фонду поновлюваних джерел енергії.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей