В Мережі назвали точну дату виходу Tesla Model Y

02.02.2018 р.

Наші новини

Достовірно відомо, що компанія Tesla має намір випустити електричний кросовер Model Y і, за попередніми даними, це повинно статися у 2019 році. Тим не менш, відомий американський авто експерт Едвард Недермейер говорить про трохи пізніші терміни. Більше того, він називає точну дату.

Так, за його даними, Tesla Model Y надійде у виробництво 1 березня 2020 року. Видання InsideEVs підкреслює, що такі дані він міг отримати через витік технічної інформації про майбутній кросовер. Чи правдива ця інформація, покаже час.

Залишається відкритим питання, як буде виглядати новий електричний кросовер. Спочатку Ілон Маск запевняв, що Model Y буде побудована на повністю новому шасі. Однак потім було вирішено використовувати архітектуру Model 3.

"За порадою моєї виконавчої команди, модель Y буде використовувати багато речей від Model 3, для того, щоб вивести кросовер на ринок швидше", - пояснював тоді Ілон Маск.

Також невідомо, на якому заводі збиратимуть новий кросовер Tesla і чи отримає він двері "крило сокола", як у автомобіля Model X.

"Ніхто, крім Ілона, не має чіткого уявлення про машину, але навіть Ілон не знає всі відповіді напевно. Проте ми точно можемо розраховувати на пілотну партію машин в кінці цього або на початку наступного року", - відзначають журналісти CleanTechnica.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей