Ілон Маск визначив дату відправки Tesla Roadster на Марс

30.01.2018 р.

Наші новини

Глава компаній Tesla і Space X Ілон Маск у своєму акаунті в Twitter написав, що перший пуск ракети Falcon Heavy відбудеться "приблизно через тиждень". Трохи пізніше журналісти дізналися про точну дату - 6 лютого в 13.30-18.30 за Північноамериканським східним часом (20.30 6 лютого - 1.30 7 лютого по Києву). Запасний варіант - 7 лютого.

Falcon Heavy - це перша важка ракета компанії Space X, яка призначена в першу чергу для польоту на Марс. Нинішній запуск буде випробувальним, його мета - пройти повз Марс і відлетіти далі в космос. Як баласт в космічний корабель помістили автомобіль Tesla Roadster першого покоління, що належить самому Маску.

Раніше Ілон Маск пояснював своє рішення відправити до космосу електромобіль тим, що із його точки зору немає нічого жахливішого, ніж робити нудні речі - наприклад, випробовувати ракети з безглуздим баластом. Відправка корабля з Tesla Roadster на борту робить проект емоційнішим: усім співробітникам Space X стає небайдуже, долетить машина до наміченої мети або ні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей