Автопілот Tesla обдурили за допомогою апельсина (не варто цього повторювати)

23.01.2018 р.

Наші новини

Власник автомобіля Tesla Model S опублікував відеоролик, в якому розповів, як можна змусити працювати автопілот Tesla за допомогою апельсина.

Згідно з інструкціями виробника, при включеному автопілоті водій обов'язково повинен тримати руки на кермі. Проте, як виявилось, обдурити систему можна просто помістивши на кермо популярний фрукт. Вочевидь, тиск, який створює апельсин, виявився достатнім для того, щоб система визнала його за руки водія, які лежать на кермі (Для цього в кермо інтегровані сенсори, які мониторят тиск і докладене зусилля). Варто відмітити, що автор відео все ж не рекомендує користуватися подібним прийомом.

В компанії Тесла неодноразово підкреслювали, що система автопілота не є повноцінною заміною водія. Вона лише допомагає йому, тому власникам електрокарів слід дотримуватися інструкцій виробника з експлуатації.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей