Tesla показала повний привід для Model 3

22.01.2018 р.

Наші новини

Компанія Tesla оновила свій сайт з описом седана Model 3. У автомобіля з'явилися нові опції, зокрема, уперше з'явилося зображення днища повноприводної версії електрокара.

Повний привід здійснений типовим для електромобілів способом - за допомогою двомоторної схеми. Це дозволить не лише поліпшити поведінку машини на дорогах із слизьким покриттям, але також позитивно позначиться на динаміці. Крім того, після появи повного приводу на старшій Model S, у електрокара збільшився запас ходу: двомоторна схема ефективніше витрачає енергію, ніж монопривід. Не виключено, що теж станеться і з Model 3.

Перші серійні Model 3 були передані власникам ще навесні 2017 року, проте повномасштабне виробництво було затримане і стартувала лише кілька тижнів тому: причиною стали проблеми у постачальника батарей Panasonic. Через це терміни появи повноприводної версії зрушилися до "весни 2018 року". Крім того, в самий найближчий час Tesla обіцяє почати виробництво базової модифікації седана з 50-кіловатною батареєю.

Початкова вартість Model 3 складає всього 35 тис. доларів, проте досі такі машини не випускалися. Зараз покупцям доступна лише версія з опційною 75-кіловатною батареєю, ціна якої на 9 тис. доларів вища, і з "преміальною" обробкою салону - це ще 5 тис. Таким чином, купити Model 3 дешевше ніж за 49 тис. доларів зараз неможливо.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей