Араби замовили 50 вантажівок Tesla для перевезення сміття

16.01.2018 р.

Наші новини

Компанія з ОАЕ Bee'ah, яка займається утилізацією і переробкою відходів, стала першим близькосхідним покупцем електротягачів Tesla Semi. Керівництво фірми зарезервувало 50 автомобілів, постачання яких почнуться у 2020 році. Про це повідомляє InsideEVs.

Заявка Bee'ah також стала однією з найбільших. Більше тягачів замовили тільки PepsiCo і UPS - 100 і 150 автомобілів відповідно. За словами представника Bee'ah, Tesla Semi використовуватимуть для збору і транспортування відходів. В майбутньому компанія з ОАЕ планує перевести увесь свій парк на електротягу.

Презентація електричного тягача Tesla Semi відбулася на спеціальному заході в листопаді минулого року. Вантажівка оснащена чотирма електромоторами, може буксирувати вантаж масою до 36 тонн і здатна на одній зарядці проїжджати до 805 км.

Для зарядки вантажівок планується використовувати високошвидкісні станції, які встановлять уздовж основних американських трас і на стоянках вантажних автомобілів. Планується, що після півгодинної зарядки на такій станції Tesla Semi зможе проїхати 640 км. Виробництво Tesla Semi почнеться в 2019 році. Ціна машини складе мінімум 150 тис. доларів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей