Новий Tesla Roadster: перші живі фото з доріг

11.01.2018 р.

Наші новини

Як відомо, 17 листопада 2017 року Ілон Маск під час презентації електровантажівки Tesla Semi представив електромобіль Roadster, який повинен вийти на ринок у 2020-му. Проте напередодні один екземпляр цього електричного спорткара автолюбителі помітили на дорогах Лос-Анджелеса.

Tesla Roadster 2020, коли вийде у продаж, можливо, вважатиметься найшвидшим автомобілем. Потужна електрична силова установка  забезпечує йому розгін від 0 до 96 км/год за 1,9 с. За цим показником електромобіль випереджає бензиновий гіперкар Bugatti Chiron. Максимальна швидкість Roadster перевищить відмітку у 400 км/год. Орієнтовна вартість майбутньої новинки складе від 200 тис. доларів США.

За словами очевидців, екземпляром Tesla Roadster 2020 на дорогах США керував головний дизайнер компанії Франц фон Холцхаузен. Навряд чи він випробовував автомобіль - цим займаються або спеціальні тест пілоти, або інженери-розробники. Можливо, він просто вирішив відчути нові емоції.

Автолюбителі, які зробили фотографії, стверджували, що Roadster зламався і стояв нерухомим, а Холцхаузен чекав евакуатор. У компанії Tesla пізніше спростували несправність електромобіля.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей