Tesla Model 3 виявилася швидшою, ніж обіцяли

09.01.2018 р.

Наші новини

Нещодавно ЗМІ облетіла новина, що реальна максимальна швидкість електрокара Tesla Model 3 складає 228 км/год, хоча офіційні технічні характеристики автомобіля говорять про 224 км/год.

Тепер наші колеги з ресурсу Dragtimes провели виміри розгінної динаміки Model 3, і порахували, за скільки автомобіль здатний розганятися до 96 км/год, а також скільки йому потрібно часу, щоб подолати "квотер".

Як з'ясувалося, не дивлячись на те, що за паспортом Model 3 розганяється до 96 км/год за 5,6 секунд, в житті автомобіль розганяється до цієї швидкості майже на секунду швидше, а квотер електрокар проходить за 13,3 с!

Вражаюче, чи не так? Фактично, купуючи Tesla Model 3 в середньому за 45 тис. доларів США, покупці можуть розраховувати на динаміку найшвидших передньопривідних хот-хетчів і навіть Mercedes-AMG C 43.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей