Tesla Model 3 здивувала ветерана BMW

05.01.2018 р.

Наші новини

Досвідчений інструктор з керування, тест-пілот автомобілів BMW із США Алекс МакКаллох протестував Tesla Model 3. Чоловік провів з машиною цілий день і в залишився нею задоволений.

За цей час професійний водій зміг ознайомитися з декількома ключовими особливостями нового електричного автомобіля. За словами МакКаллоха, Tesla Model 3 "працює бездоганно", що стало для нього приємним сюрпризом.

При цьому він відмітив, що машина "комунікативна", "стримана" і "двивовижно нейтральна". А щоб звикнути до її мінімалістичного дизайну, знадобилося небагато часу.

Проте, що найбільше справило враження на МакКаллоха, це прекрасне рульове управління Model 3, гальмівна система і стійкість на дорозі. При цьому електрокар повністю виправдав очікування ентузіаста BMW відносно потужності та тяговитості.

"Рульове управління, гальма і баланс були на одному рівні із спортивним седаном [BMW] M3 E46", - говорить МакКаллох.

В цілому Tesla Model 3 переконала водія-ветерана, що електрокар є майбутнім автомобільного транспорту.

"Коли я став роздумувати, то зрозумів, що дивлюся в майбутнє. Цей автомобіль - ігровий чейнджер... він навіть зміг розташувати до себе такого автолюбителя старої школи BMW, як я", - підсумував фахівець.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей