Пробіг Tesla Model 3: 4500 км в морозну погоду

04.01.2018 р.

Наші новини

Седан Tesla Model 3 довів, що електромобілі можуть бути надійними навіть в морозну погоду. Двоє американців відправились у тривалу зимову подорож, в ході якої новий електрокар компанії Ілона Маска жодного разу їх не підвів.

Автомобіль проїхав трохи більше 4,5 тис. км, здолавши шлях з Редондо-Біч (Каліфорнія) до Нью-Йорку. До складу екіпажа входили журналіст видання The Drive Алекс Рой і власник Tesla Model 3 Даніел Зоррілья. Уся поїздка зайняла 50 годин, 16 хвилин і 32 секунди.

Враховуючи, що пробіг припав на справжню сурову зиму, дводенна подорож стала реальним випробуванням на надійність і здібності "трійки". Машина чудово поводилася під час усієї поїздки, хоча, за словами Роя, екстремальний холод все ж "негативно відображається на Model 3".

У будь-якому випадку, Tesla Model 3 показала себе з кращого боку. Особливо якщо врахувати, що електроседан відноситься все ж до недорогих електрокарів.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей