Електрокари Tesla незабаром отримають нову навігацію

03.01.2018 р.

Наші новини

Наразі електрокари американської компанії Tesla використовують досить сучасну і просунуту систему навігації, яка, по суті, є серйозно модернізованою системою Google Maps, хоча деякі власники машин досить нарікають на систему (Поточна навігаційна програма Tesla практично не відрізняється від звичних Googl-мап на смартфоні. Єдина відмінність - на картах електромобілів відмічено місце розташування зарядних пристроїв). Проте керівник фірми Ілон Маск на своїй сторінці в Twitter повідомив, що незабаром електрокари отримають оновлену систему навігації, яка буде більш "гнучкою" і "розумною".

Топ-менеджер заявив, що нова система знаходиться в розробці вже довгий час і в 2018 році Tesla готова представити її клієнтам. Маск підкреслив, що нова система випередить нині існуючий софт на "декілька світових років".

Інсайдери повідомляють, що нова навігація також потрібна для впровадження безпілотної системи Tesla Autopilot 2.5, яка є основою для повністю автономних автомобілів п'ятого рівня.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей