Глава Tesla: електричному пікапу бути!

27.12.2017 р.

Наші новини

Глава компанії Tesla Ілон Маск в соцмережі Twitter вперше офіційно підтвердив, що модельна лінійка бренду поповниться пікапом. За його словами, ця машина піде в серію відразу після компактного кросовера Model Y, який буде побудований на базі легкової Model 3.

Під час презентації Tesla Semi вже було продемонстрований малюнок-ескіз пікапа з кабіною від вантажівки, і тоді багатьом здавалося, що це - усього лише жарт, який не стане серійним. Проте тепер Маск підтвердив серйозність своїх намірів, відмітивши, що за пікап він "готовий померти".

При цьому, серійна модель, судячи з усього, сильно відрізнятиметься від малюнка. В іншому своєму твіті Маск уточнив, що автомобіль за розмірами буде "таким же або трохи більше" популярного у США Ford F-150. За європейськими уявленнями, це досить великий представник класу пікапів, проте він помітний менше показаного на малюнку зразка.

Точні терміни появи пікапа не називаються, Маск лише відмітив, що у компанії є "напрацювання на 5 років вперед". Раніше, абстрактно міркуючи про пікапи, глава Tesla відмітив, що такому транспортному засобу необхідно "щось подібне до пневмопідвіски", оскільки головна проблема при створенні пікапів - забезпечити плавний хід як в навантаженому стані, так і без вантажу.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей