Більшість власників Tesla задоволені своїми автівками

26.12.2017 р.

Наші новини

Американська фірма Consumer Reports опублікувала рейтинг 10 автомобілів, власники яких понад усе задоволені купівлею саме цієї машини. Впродовж року було опитано півмільйона автомобілістів у США.

Першу строку в рейтингу зайняв ліфтбек Tesla Model S - 92% респондентів заявили, що купили б таку машину знову. Крім того, в ТОП-10 увійшла і друга модель Tesla - кросовер Model X, який розмістився на дев'ятій строчці. Третя модель Model 3 лише нещодавно з'явилася у вільному продажі і в рейтингу не брала участь.

Фахівці просили оцінити свої машини за декількома категоріях: динаміка, комфорт, співвідношення ціни і якості, аудіо і кліматичні системи, а також дизайн. Крім того, їм задавали питання: "Якщо була б можливість купити машину знову, ви б узяли ту саму машину?".

Компанію Tesla`м в рейтингу склали переважно спорткари: Porsche 911, Chevrolet Corvette, Dodge Charger, Mazda MX-5. З більш-менш електричних машин окрім Tesla в рейтинг потрапив лише гібрид Toyota Prius - він зайняв сьоме місце.

Рівно рік тому Consumer Reports представляв небагато інший рейтинг задоволеності автовласників - в ньому брали участь не конкретні моделі, а бренди цілком. Проте і тоді Tesla зайняла першу строку.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей