Поштовий оператор UPS обійшов Pepsi по кількості замовлених Tesla Semi

21.12.2017 р.

Наші новини

Компанія United Parcel Service Inc. (UPS), один з головних поштових операторів США, стала новим видатним замовником електричної вантажівки Tesla Semi - вона внесла передоплату відразу за 125 машин.

До цього найбільшим покупцем вантажівок компанії Ілона Маска була корпорація PepsiCo  - вона замовила 100 екземплярів Tesla Semi.

Серед інших серйозних замовників електричного тягача - пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev, ритейлер Walmart, транспортна фірма J. B. Hunt Transport Services, корпорація Sysco і логістична компанія DHL. Кожна з них замовила декілька десятків машин.

Нагадаємо, що Tesla приймає замовлення на Semi з передоплатою у розмірі 20 тис. доларів. Повна вартість вантажівки складає 150 - 180 тис. залежно від місткості акумуляторів. Проте машини з першої партії оцінені в 200 тис. доларів.

Tesla Semi представили наприкінці листопада. Серійне виробництво моделі почнеться в 2019 році.

 

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей