Tesla змінила правила користування станціями Supercharger

18.12.2017 р.

Наші новини

Компанія Tesla вирішила внести зміни в правила використання своїх зарядних станцій Supercharger. На сайті виробника у відповідному розділі з'явилася замітка, в якій сказано, що Tesla прохає не використовувати станції Supercharger у разі, якщо транспортний засіб використовується як таксі, для доставки якихось товарів або послуг, для комерційних перевезень або у разі якого-небудь іншого типу комерційного використання машини. Теж саме торкається і урядових авто.

Іншими словами, Tesla просить використовувати станції тільки для власних потреб, що не мають ніякого відношення до комерції або держави. Компанія пояснює такий крок тим, що спочатку Supercharger замислювалися як спосіб швидко зарядити своє авто для тих, хто з якихось причин не зміг поповнити запас батареї вдома або на роботі. А останнім часом станціями стали користуватися і в інших цілях, що іноді заважає звичайним водіям.

Нові правила застосовуються до усіх зарядних станцій і усіх автомобілів Tesla, починаючи з 15 грудня. Проте компанія відмічає, що при певних обставинах вона може виключити якісь конкретні станції або компанії з сфери впливу даних правил. В той же час у фірмі заявили, що заохочують використання Tesla для комерційних цілей, пообіцяли знайти вихід з ситуації і надати інший спосіб зарядки.

При цьому слід розуміти, що Tesla не забороняє використання станцій Supercharger, а прохає "змінити поведінку". Також компанія попереджає, що може обмежити або повністю заблокувати використання станцій Supercharger для комерційного/державного транспорту, щоб гарантувати доступність зарядних пристроїв для електромобілів в особистому користуванні.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей