Опубліковані зображення спортивного універсала Tesla Model S

12.12.2017 р.

Наші новини

Лондонська студія дизайну Niels van Roij Design опублікувала зображення універсала на базі Tesla Model S. Цю машину вона розробила для нідерландського ательє RemetzCar, якому її замовив колекціонер шутінг-брейків.

Зазвичай шутінг-брейками називають трьохдверні машини, але в даному випадку кузов залишився п'ятидверним. При цьому дизайнери переробили електромобілю дах і задню частину. У офіційному повідомленні студії сказано, що в процесі роботи над проектом розглядалися три варіанти пропорцій і 16 версій дизайну.

Услід за першим Tesla Model S Shooting Brake ательє RemetzCar побудує на замовлення ще 19 таких машин. Усі вони відрізнятимуться один від одного оформленням салону. Силова установка, судячи з усього, залишиться серійною, при цьому невідомо, яку модифікацію узяли за основу. Швидше за все, покупцям запропонують вибір між 75D і 100D.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей