Чим новий Nissan Leaf відрізняється від старого (зображення)

11.12.2017 р.

Наші новини

Цього року на ринок виходить Nissan Leaf другого покоління (виробництво моделі нещодавно стартувало, зокрема, на американському підприємстві компанії). Багато хто думав: наскільки Ліф 2018 відрізнятиметься від попередника? У чому полягатимуть нововведення?

Як виявилось, що дизайнери, що інженери постаралися на славу. Nissan Leaf отримав еволюційний екстер`єр та інтер`єр, завдяки чому скинув свій "химерний" вигляд та стала привабливим. Крім того, новий Ліф значно потужніший за попередника і більш "далекобійний". Також не обійшлося без інновацій: наприклад, в оснащення хетчбека ввійшла функція напівавтономного керування ProPilot і система e-pedal, яка дозволяє прискорюватися і сповільнюватися за допомогою однієї педалі газу.

Тут Ви можете побачити зображення, що наочно показує основні відмінності нового Nissan Leaf від моделі минулого покоління. Картинку опублікувала компанія Ніссан.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей