На вантажівку Tesla надійшло близько 200 замовлень - менш ніж за 2 тижні

29.11.2017 р.

Наші новини

З моменту прем'єри прототипу Tesla Semi не пройшло ще і двох тижнів, а виробник вже отримав замовлення приблизно на 200 електричних вантажівок. Як повідомляє The Wall Street Journal, черговим клієнтом компанії Ілона Маска став логістичний гігант DHL, що залишив заявку на 10 тягачів.

DHL збирається використовувати Tesla Semi для "човникових перевезень" і доставок вантажів в день замовлення у великих містах США. Також передбачається тестування електровантажівок на протяжних маршрутах. Топ-менеджер північноамериканського підрозділу DHL Джим Монкмейер підтвердив, що його компанія спілкувалася з Tesla з приводу тягачів упродовж останніх декількох місяців і вже провела випробування на каліфорнійських дорогах.

Серед і інших покупців Tesla Semi значаться фірми WalMart, Loblaws, Ryder, J.B. Hunt, JK Moving Services, Fercam, Girteka Logistics. Спочатку Tesla просила за вантажівку передоплату в 5 тисяч доларів, минулого тижня підняла поріг до 20 тисяч. Повні ціни вже оголошені (150-200 тисяч доларів в залежності від комплектації), але доки вони носять попередній характер, адже серійне виробництво стартує тільки у 2019 році. Проте, набрати за такий короткий термін замовлень на загальну суму понад 30 мільйонів доларів - непоганий результат для нішевого автовиробника.

Tesla Club Ukraine
Завантажуй додаток
GO TO-U для легкого пошуку
та використання
зарядних станцій

Усі бренди електромобілів під замовлення

Зарядні пристрої для
електромобілів усіх
брендів

Chargers Детальніше

Теги

Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей рекорди електромобілів події Виробництво і розробки Спорт майбутні моделі Це цікаво інвестиції оновлення моделей Кращі концепти плани виробництва нові моделі оновлення моделей